Cégünkről

Inter-V Kft.

Inter-V Kft.

Cégünk, történetünk

Az Inter-V Szerszámgyártó és Tervező Kft. 1998-ban alakult meghatározott piacorientált profillal – a fröccsöntött műanyag termékek iránti növekvő kereslet kielégítésére, a műanyagipar számára – műanyag fröccsöntő szerszámok gyártását és tervezését kezdte meg. Az évek során, az ipari és gyakorlati tapasztalatok alapján, illetve a piaci sokszínűség adta lehetőségeket kihasználva, egyre több ipari terület számára tudtunk és tudunk versenyképes minőségben és árban szállítani.

Inter-V Szerszámgyártó Kft Miskolc - Cégünkről

Inter-V Kft.

Jelenleg, az alábbi ipari szakterületeken tudunk komplex megoldásokat kínálni:

Inter-V Kft.

Modern technológia, képzett szakemberek

Ipari szakterületünk jelentős szellemi tudást és magasan kvalifikált szakemberi gárdát igénylő környezetét cégünknél a megalapítás óta is dolgozó, a szerszámtervezésben és gyártásban átlagosan 25 éves szakmai gyakorlattal rendelkező, jelenleg 40 fős szakemberi gárda biztosítja.

A fejlesztés, tervezés és gyártástervezés teljes egészében digitalizált, melyeket a legjobb szakirányú CAD/CAM/CAE szoftverekkel, high-end hardverkörnyezetben végzünk. A gyártás – az alapvető megmunkáló gépeken túl – 3 vagy több tengelyes CNC megmunkáló-központokon, valamint CNC huzal- és tömbelektródás szikraforgácsoló gépeken történik. A gyártásban teljes egészében törekszünk az automatizált és online felügyeletet biztosító berendezések lehetőség szerinti maximális kihasználására.

Inter-V Kft.

Partnereink a legfontosabbak

Cégünk különös figyelmet fordít partnereink igényeinek maradéktalan kielégítésére, ennek érdekében folyamatos kapcsolatot tartunk fenn megrendelőinkkel.

A cég piacképes jövőjének biztosítása egyrészt, a megfelelő, friss szakmai előképzettséggel rendelkező fiatal szakemberek célirányos képzésével valósulhat csak meg, melyet cégünk aktívan felvállal, illetve a továbbképzés lehetőségét (pl. szakirányú, államilag elismert felsőfokú végzettség államilag nem finanszírozott tandíjának átvállalását) is biztosítja munkatársai számára; másrészt a technológia rohamos fejlődésének elengedhetetlen követése érdekében minden erőfeszítést megtesz a gyártói és tervezői környezet megfelelő piaci szinten tartására, illetve, a minél modernebb termelő berendezések beszerzésére, a piac által diktált versenynek megfelelően; harmadrészt a piaci kör bővítése, a költséghatékonyabb, környezettudatos, valamint precízebb és biztonságos termelés elérése érdekében ISO 9001, ISO 14001 és ISO 45001 – integráltan felépített – irányítási rendszert működtetünk.

Reméljük, tájékoztatásunk felkeltette érdeklődését, és a jövőben, mint üzleti partnert üdvözölhetjük. Kérjük Önt, keressen meg bennünket személyesen, telefonon vagy e-mailben.