Minőségpolitika

Inter-V Kft.

Inter-V Kft.

Preambulum

Az Inter-V Szerszámgyártó és Tervező Kft. vezetősége abbéli elkötelezettségük kifejezéseként, hogy a vevők igényeit mind magasabb szinten legyen képes kielégíteni, a vevői elvárások változását folyamatosan és rugalmasan tudja kezelni, a társadalmi követelmények – ezen belül kiemelten a környezetvédelemi-, baleset- és munkavédelmi szempontok – elvárásainak maximálisan meg tudjon felelni, valamint, hogy a cég minőségirányítási-rendszerét folyamatosan tökéletesítsék és fejlesszék, a céget integrált, az Európai Unió honosított szabványainak és a magyar jogszabályoknak is megfelelő ISO 9001:2015 minőségirányítási-, ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási- és ISO 45001:2018 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági – integráltan kezelt – irányítási rendszerrel működtetik.

Inter-V Szerszámgyártó Kft Miskolc - Preambulum

Inter-V Kft.

Minőségpolitikánk fenntartásának legfontosabb elemei:

Inter-V Kft.

Minőség, környezetvédelem, felelősségvállalás

Technológiánkban az alapanyag beérkezésétől a késztermék kiszállításáig kifejezésre jut a minőség és a minőség-ellenőrzés fontossága, a környezetkímélés filozófiája. Minőségpolitikánk alapja a szakmai megbízhatóság és a szállítási pontosság. Ennek vannak alárendelve a cég működésének fő folyamatai.

A munka valamennyi szakaszában rendkívül fontosnak tartjuk az etikai normák, az üzleti és szakmai tisztesség betartását, növekedésünk nem vetélytársaink kárára, hanem vevőink javára történik.

Munkatársaink egyéni képességeit, vállalkozási készségét, önállóságát a személyes megbecsüléssel, a munkakörnyezet folyamatos javításával, folyamatos képzéssel, oktatással, valamint az igényesség fenntartásának eszközeivel állítjuk minőségpolitikánk szolgálatába.

Összességében meg tudjuk valósítani, hogy a precizitást a kreativitással ötvözzük mindennapi munkánkban, úgy, hogy környezetünket a lehető legkisebb mértékben – vagy egyáltalán nem – károsítjuk.

Inter-V Kft.

Tanúsítványaink és cégpolitikánk

Tanúsítvány
Minőségpolitika
Környezetpolitika
MEB politika